≫ 

Kristen Stjuart i Mekenzi Dejvis kao ljubavni par u novoj romantičnoj komediji

Trejler donosi određenu dozu nostalgije za tradicijom praznika i romantičnim komedijama kojih u poslednje vreme ima sve manje

  • 1
Happiest Season Mekenzi Dejvis i Kristen Stjuart / Printskrin: YouTube/Hulu

Praznici su sve bliže, pa je objavljen i trejler za romantičnu komediju "Happiest Season" kuće Sony Pictures.

O filmu se šuška još od 2018. godine, kad je Kristen Stjuart dobila glavnu ulogu Ebi. Režiser i koscenarista je Klea Duval, zvezda filmova "Argo", "Neprilagođena", "Fakultet straha".

Stjuartovoj se početkom 2019. pridružila i Mekenzi Dejvis ("Blejd raner 2049", "Terminator: Mračna sudbina", "Okretaj zavrtnja"), u ulozi njene devojke Harper. Njih dve zajedno odlaze da proslave praznike sa Harperinim roditeljima, koji još uvek ne znaju da im je ćerka lezbijka. Ni sama ne znajući za njihov nedefinisani odnos, Ebi želi da je zaprosi. Nastaje cela zbrka puna komičnih trenutaka...

Trejler donosi određenu dozu nostalgije za tradicijom praznika i romantičnim komedijama kojih u poslednje vreme ima sve manje. Istog žanra, "Holidate" sa Emom Roberts, trenutno je vrlo popularan na Netflix-u, što možda ukazuje na to da gledaoci i dalje žele da se zabave uz dobru romantičnu komediju.

Pored Kristen i Mekenzi, u "Happiest Season" igraju i Viktor Garber, Meri Stinburgen, Alison Bri, Obri Plaza, Den Levi, Meri Holand i drugi.

Premijera je zakazana za 25. novembar na Hulu striming platformi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    11. novembar 2020 | 14:35

    Nece joj tesko pasti posto se vec presaltovala na zene. 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA