≫ 

"The Umbrella Academy" će imati i 3. sezonu, ali niko ne zna kad će početi sa snimanjem

Serija je s emitovanjem počela 2019. i prikazala grupu otuđene, usvojene braće i sestara sa supermoćima, koje ponovo okuplja očeva smrt

  • 0
Umbrella Academy Poster 1. sezone / Foto: Promo/Netflix

Netflix je zvanično naručio i treću sezonu popularne serije The Umbrella Academy, zasnovane na istoimenom stripu Džerarda Veja i Gabrijela Bae.

Serija je s emitovanjem počela 2019. i prikazala grupu otuđene, usvojene braće i sestara sa supermoćima, koje ponovo okuplja očeva smrt, kao i iznenadni povratak mlađeg brata koji je putovao kroz vremeplov, nestavši pre više godina. Prva sezona se bavila sprečavanjem apokalipse, a završila se time što su braća i sestre zaplovili kroz vreme.

The Umbrella Academy, druga sezona Printskrin: YouTube/Netflix

Druga sezona serije je premijerno prikazana 31. jula ove godine, takođe na Netflix striming platformi, i dešavanja nastavila 1960-ih, kad se porodica iznova suočava sa mogućom apokalipsom, ujedno se boreći sa dodatnim problemima u godini kad je usmrćen Džon F. Kenedi.

Pa, šta možemo očekivati od 3. sezone? Prethodna se završila sa ponovnim vremeplovom, ali ovaj put u budućnost. Međutim, prisustvo ovih mladih ljudi u 1960-im je nepovratno promenilo normalni tok vremena, time što je njihov otac, ne samo sad živ, već je usvojio još dece sa supermoćima, ali umesto originalne šestorke koju poznajemo.

Saopštenje Netflix-a govori da će snimanje nove sezone početi u februaru 2021, ali to je u potpunosti neizvesno zbog pandemije korona virusa. Producenti javljaju da će se datum početka produkcije vrlo izvesno menjati.

Ostaje nam samo da pratimo razvoj situacije, i da se nadamo da ćemo uskoro gledati nove avanture Vanje, Klausa, Petice, Alison, Dijega i Lutera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA