≫ 

Kritikovali su je zbog laži i stereotipa, ali "Emili u Parizu" dobija i drugu sezonu

Novosti dolaze samo mesec dana nakon premijere serije početkom oktobra

  • 0
Emili u Parizu, Lili Kolins Foto: Promo/Netflix

Netflix je upravo dao zeleno svetlo za snimanje druge sezone serije "Emili u Parizu" Darena Stara, autora "Seks i grad", "Beverli Hils 90210", "Melrouz Plejs" itd.

Novosti dolaze samo mesec dana nakon premijere serije početkom oktobra. "Emili u Parizu" prati mladu američku marketing menadžerku Emili (Lili Kolins), koja pokušava da stekne reputaciju u Gradu svetlosti.

Francuzi su seriju u velikoj meri kritikovali, ističući da je "puna laži, klišea i stereotipa", dok su drugi gledaoci uživali u njoj, govoreći da je "zabavna".

Da je druga sezona zvanično potvrđena potvrđuje nam video koji je objavljen na Netfliksovom Tviter profilu. U snimku možemo videti celu ekipu glumačke postave koja, svako na svoj način, slavi ovu vest.

Pored Lili, u seriji su pamtljive uloge ostvarili i Ešli Park, Lukas Bravo, Filipina Liroj-Bolju, VIlijam Abadi, Kamij Raza, Bruno Žueri i Semjuel Arnold.

Datum premijere druge sezone još uvek nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA