≫ 

Stiže nova domaća krimi serija: Advokati u mreži organizovanog kriminala i sudstva u "12 reči"

Miloš, mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata i postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa

  • 3
Viktor Savić, 12 reči Viktor Savić / Printskrin: YouTube/SUPERSTAR TV

Nova kriminalistička drama, "12 reči", u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, uskoro stiže na Superstar TV.

Zvanično je pušten i prvi trejler serije koji svojim podjednako misterioznim i dramatičnim nabojem najavljuje uzbudljiv triler o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja, piše Mondo.

Pod rediteljskom palicom Jelene Stolice, u seriji "12 reči" realistično su prikazani sudski procesi, ljudske sudbine i odnosi u svetu advokature, kriminala i hakera.

Miloš, mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, koga igra Viktor Savić, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata (Tihomir Stanić) i postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa (Nikola Pejaković) čija je imperija uzdrmana.

Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri, Miloš biva uvučen u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca, a suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

Nova kriminalistička serija će premijerno biti emitovana 21. novembra, svake subote i nedelje, od 21h na kanalu Superstar TV.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    12. novembar 2020 | 17:35

    Pa dokle vise te krimi serije, sve su vam iste, dosadni ste, zašto se vise ne prave komedije?, a u stvari i znam odgovor, nema vise glumaca, za dobru komediju treba dobar glumac, a kriminalca svako moze da odglumi.

  • W

    12. novembar 2020 | 17:14

    Ko gleda naše serije?

  • Cc

    12. novembar 2020 | 15:18

    Pa nemaju svi superstar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA