≫ 

Jedan pokret bio je dovoljan da dobije ulogu u "Lajanje na zvezde": Ovako je Nataša postala Danica

Glavni junak, Mihailo Knežević - Filozof, ludo je zaljubljen u Danicu Janković, jednu od lepotica palanačke gimnazije...

  • 4
Lajanje na zvezde, Nataša Tapušković

Nataša Tapušković kao Danica Janković / Printskrin: YouTube/Domaći Filmovi na YT

Film "Lajanje na zvezde" premijerno je prikazan 1. juna 1998. godine, a u njemu su zaigrali Nataša Tapušković (tada Šolak), Dragan Mićanović, Nikola Đuričko, Bogdan Diklić, Bata Živojinović, Nikola Simić, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić, Aleksandar Berček, Branimir Brstina, Maja Sabljić, Dragomir Čumić i mnogi drugi.

Radnja se odvija u provincijskom gradu 1963. godine i prati dogodovštine gimnazijskog odeljenja IV-2. Đaci se se susreću sa standardnim problemima u školi: popravljanje ocena, bežanje s časova, prve ljubavi i prve neuzvraćene ljubavi, problemi s profesorima

Glavni junak, Mihailo Knežević - Filozof, ludo je zaljubljen u Danicu Janković, jednu od lepotica palanačke gimnazije, prenosi Mondo.

Lajanje na zvezde, Nataša Tapušković

Nataša Tapušković i Dragan Mićanović / Printskrin: YouTube/Domaći Filmovi na YT

Danicu je igrala Nataša Tapušković, koja je jednom prilikom ispričala kako je dobila glavnu ulogu.

- Tek što smo upisali glumu, naš profesor Vlada Jevtović je pozvao sve bivše klase da dođu posle jednog časa da nešto popijemo i upoznamo se. Nas je kao najmlađe zamolio da nešto izvedemo i odabrali smo određene intervjue - rekla je Nataša i dodala:

- Kasnije mi je profesor rekao da se Dragan Mićanović raspitivao ko sam jer traži partnerku za film. Predložio me je Zdravku Šotri i pozvali su me na audiciju. Očekivala sam ko zna šta, ali kada sam sela pored reditelja, rekao je: Zamahnite kosom. To sam uradila i audicija je bila gotova! Dobila sam ulogu.

Video: Ćerka Dragana Jovanovića najviše voli glumce koji mogu sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    16. novembar 2020 | 12:54

    Prelepa žena, sušta suprotnost današnjim plastikanerima!

  • Sremcica

    17. novembar 2020 | 10:48

    Prelepa glumica a film ekstra.SVAKA CAST

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA