≫ 

Otkriveno kako se glumci ljube na snimanju tokom korone: I smešno je, i pametno

Kako vam ovo deluje? Javite nam u komentarima

  • 0
Poljubac, par, ljubav, zaljubljeni, nova godina Foto: Unsplash/freestocks

Ako vas salva veštačkih jelki i svećica koje trepere sa svih izloga nisu ubedili da se praznična sezona bliži, božićni filmovi, novi i stari, koji stižu sa svih strana definitivno hoće.

Televizijske kompanije kao što su Hallmark i Lifetime, majstori božićnih rom-komova, spremili su desetine novih naslova, što zbog neočekivane prepreke ove godine uopšte nije bilo lako.

Naime, zbog mera opreza glumci na setu nisu smeli da se ljube, a kakva bi to topla ljubavna drama bila da nema poljubaca ispred jelke ili ispod imele.

- Svi su bili veoma zabrinuti dok smo smišljali kako da rešimo ovaj problem. Kako će ljudi da se ljube u ovim filmovima, s obzirom na okolnosti? - rekla je Ejmi Vinter, direktorka Lifetime programa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ali Stroker (@alistroker)

Najneobičnije rešenje pokazalo se kao najdelotvornije.

- Ispostavilo se da najbolji efekat ima kada se glumcu ljube kroz pleksiglas koji se potom digitalno ukloni. To je fenomenalno.

Kako to izgleda tokom snimanja pokazali su fotografijom sa seta filma "Christmas Ever After" u kome glavne uloge igraju Ali Stroker i Denijel di Tomaso, koji bi trebalo da se na kanalu nađe 6. decembra.

Kako vam ovo deluje? Javite nam u komentarima.

Video: Najbolja dela su stvarana u krizna doba: Kako se srpski glumci snalaze u vreme korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA