≫ 

Ponudili mu ulogu, on otišao na more: Roker otkrio zašto je odbio da se pojavi u kultnom filmu!

Dragojević me je pitao da li može da iskoristi pesmu za film - rekao je Srđan Gile Gojković

  • 1
Lepa sela lepo gore, Srđan Gojković GIle Scena iz Lepa sela lepo gore, Srđan Gile Gojković, Printscreen/Youtube/Viral, Tanjug/Dragan Kujundžić

Pevač Električnog orgazma Srđan Gile Gojković, rekao je da je trebalo da ima manju ulogu u filmu Srđana Dragojevića "Lepa sela lepo gore" i to baš u sceni u kojoj se čuje kultna pesma "Igra rokenrol cela Jugoslavija".

- Dragojević me je pitao da li može da iskoristi pesmu za film. Tako je bilo. Trebalo je čak da ja igram u toj sceni. U onoj kad tamo neki kradu neke televizore, koliko se ja sećam - rekao je muzičar u intervjuu za "Kurir" i dodao:

- To je uloga koju igra Dubravko Jovanović, a trebalo je ja da je igram. Međutim, u tom trenutku sam išao na more i nismo mogli da se spojimo. Ja nisam hteo da ostanem u Beogradu zbog kratkog snimanja i... Originalna Srđanova ideja je bila da se ja pojavim u epizodnoj ulozi.

Gile je rekao da se "ta pesma svima posle filma popela na glavu".

- Počeli svi da je koriste, sportisti, prvo košarkaši, pa odbojkaši i to je bila neka, da kažem, sportska himna. Čak je i nama bila dosadila, pa jedan period nismo hteli ni da je sviramo.

Video: Električni orgazam je zamišljen kao bend za jedno veče: Ove godine slavi 40 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA