Kasandra se uživo uključila u srpsku emisiju: "Posetu Beogradu pamtiću po jednoj stvari"

Lepa glumica i dalje je popularna u našoj zemlji

  • 9
Koraima Tores Koraima Tores / Printskrin: TV Prva

Glumica Koraima Tores (47), koja je tumačila čuvenu Kasandru u istoimenoj seriji, uključilase iz Kolumbije, gde živi,  u emisiju "Šok tok" na "Prvoj" televiziji.

- Znala sam i pre serije gde se nalazi Srbija, ali sam je sa kulturološke tačke gledišta osećala veoma udaljenom. Ali sada, nakon toliko godina, i toliko godina ljubavi koju sam dobila putem društvenih mreža, osećam je mnogo bližom - počela je Koraima priču u pomenutoj emisiji.

Glumica je u jeku popularnosti serije "Kasandra", pre 23 godine, posetila Srbiju.

- Po svemu pamtim tu posetu, bili smo tako srećni. Bilo je poput nekog sna, da osetimo toliko ljubavi, toliko emocije, čini mi se da sam bila uzbuđenija od svih tih ljudi. To je za mene bio nezaboravan trenutak - podelila je svoja sećanja Koraima, pa nastavila:

- Srbi su lepi, žene su jako lepe, jako su mili, zrače radošću iznutra, puni su poštovanja, puni ljubavi i emocija. Uvek ću se sećati toga, tih emocija, ali moram da se vratim da bih ponovo probala hranu, čula muziku, da bih mogla da kompletiram utisak o Srbiji. Ja bih bila mnogo srećna kad bih mogla da se vratim.

Ono što su gledaoci odmah primetili jeste da Koraima izgleda lepo i negovano, te da se nije mnogo promenila u odnosu na period kada je glumila Kasandru, što je bilo pre više od dve decenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Riki

    25. novembar 2020 | 16:25

    Kasandra,Kasandra,dodži nam čim prije.

  • mama

    25. novembar 2020 | 17:54

    Bile zene lepe sad sve iste zablja usta nacrtane obrve mackaste oci botoxirane izoblicene lice na strasila

  • Brk

    25. novembar 2020 | 17:10

    Kasandra Kasandra lepotice ti neznana ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA