≫ 

Čime će se baviti nova "Američka horor priča"? U 10. sezoni i čovek od gume, fanovi pogađaju temu

Pratite li ovu seriju? Koja vam se sezona najviše dopala?

  • 1
Američka horor priča "Američka horor priča" / Foto: Promo/Fox

Čovek od gume Spenser Novič pridružiće se ekipi serije "Američka horor priča" u misterioznoj 10. sezoni. Ovo je na svom Tviter profilu objavio tvorac serije Rajan Marfi, zajedno videom sa audicije u kome se Novič uvija i izvrće u gotovo nemoguće pozicije i šapuće "Ubiću te".

- Možete li da pogodite naslov serijala sada? - pitao je Marfi, ali fanovi su ostali još samo više začuđeni.

Pomogao nije ni novi poster 10. sezone koji prikazuje širom otvorena usta, oštre zube i jezik na koje je istetovirano AHS 10 FX. Čime će se nova sezona baviti, pretpostavke variraju od vanzemaljaca, do globalne pandemije, ali dok se serija ponovo ne vrati na male ekrane 2021. godine, niko neće znati. Marfi je ranije spomenuo kako bi pandemija mogla da utiče na njega da promeni temu. On je, ipak, otkrio da će "Američka horor priča" pored 10. imati još tri sigurne sezone. 

Podelu je, inače, na svom Instagram profilu objavio još u februaru, zajedno sa snimkom zloslutne sive plaže čije talase prati pesma "Dead of Night" Orvila Peka.

Pažnju je tada privukla vest da će se ekipi prvi put pridružuti glumac Mekoli Kalkin i dalje najpoznatiji po ulozi u filmovima "Sam u kući".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Glavnu ulogu po svemu sudeći imaće Keti Bejts koja je u seriji već igrala šest likova, od kojih je možda najupečatljivija bila Madam LaLori, istorijska ličnost i serijska ubica koja je zlostavljala i ubijala svoje robove u Nju Orleansu.

Mekoli Kalkin pridružiće joj se po prvi put u ovoj seriji. Sa druge strane, Sara Polson već je uigrana - bila je deo svake sezone osim 1984, baš kao i Evan Peters, koji se takođe vraća.

Tu su dalje Adina Poter, koja je igrala u prvoj, šestoj, sedmoj i osmoj sezoni, kao i Lesli Grosman (Margaret iz 1984, Koko iz Apokalipse i Patriša iz Kulta)

Na radost AHS fanova vraćaju se i veterani Bili Lurd, Lili Rejb i Fin Vitrok, ali i Anđelika Ros koja je debitovala u "Američkoj horor priči" u prošloj sezoni, 1984,  kao sestra Rita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA