≫ 

Drugi deo animiranog filma "Mali šef" donosi bebe-nindže i povratak u pelene: Pogledajte trejler

Film bi u bioskopima trebalo da se nađe 26. marta 2021. godine

  • 0
Mali šef, The Boss Baby: Family Business "The Boss Baby: Family Business" / Printskrin: YT/Movieclips Trailers

Alek Boldvin uskoro više neće igrati predsednika Donalda Trampa u SNL-u, ali je zato dobio priliku da ponovi svoju ikoničnu ulogu iz 2017. godine. DreamWorks objavio je trejler animiranog filma "Mali Šef: Porodični posao" (The Boss Baby: Family Business), nastavak hit komedije "Mali Šef" u kojoj je Alek pozajmiljivao glas bepcu koji ima pamet odrasle osobe. 

Radnja novog "Malog šefa" odvijaće se nekoliko decenija nakon prvog dela. Ted i Tim već su odrasli, ali braća nisu tako bliska kao pre. Dok je stariji Tim (Tobi Megvajer) porodični čovek, oženjen Kerol (Eva Longorija) i otac dve ćerke, Ted je biznismen koji sve pokušava de reši novcem.

No, sve se menja kada se ispostavlja da je mlađa Timova ćerka Tina novi mali šef. Tina, kojoj glas pozajmljuje Ejmi Sedaris, daće ocu i stricu specijalnu formulu koja ih opet pretvara u bebu i dečaka, ali samo na 48 sati. Zašto? Pa da bi sprečili zlog doktora Armstronga koji želi da iskvari sve bebe na svetu i pokrene "bebeću revoluciju".

Film bi u bioskopima trebalo da se nađe 26. marta 2021. godine, a jedna dobra vest jeste da je potvrđeno da će "Mali šef" postati franšiza, tj. da nas još nastavaka očekuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA