≫ 

Fanovi prete da će bojkotovati "Fantastične zveri 3" zbog Depa: "Volimo Madsa, ali on nije Džoni"

Mikelsen je dobar odabir, saglasni su kritičari, ali ne i milioni Depovih fanova, koji smatraju da je nepravedno što je on otpušten iz čarobnjačke franšize, dok je Amber Herd zadržala ulogu u "Akvamenu"

  • 0
dzoni dep fantasticne zveri Džoni Dep bio je Grindlevald u prva dva filma / Printskrin: YT/Warner Bros.

Nakon što je objavljeno da će Džonija Depa kao Grindelvalda u filmu "Fantastične zveri 3" zameniti Mads Mikelsen, fanovi holivudskog miljenika prete da će bojkotovati film.

Odluka o zameni došla je nakon što je Dep izgubio parnicu protiv britanskog tabloida "The Sun" i svoje bivše žene Amber Herd, koje je tužio za klevetu. Međutim, sud je odlučio da je Dep ipak počinio nasilje u porodici.

Vorner Bros. zamolio ga je da odstupi iz projekta koji se nadovezuje na Hari Poter univerzum, što je Dep bez pogovora i učinio. Studio je potom objavio da će treći nastavak "Fantastičnih zveri" biti snimljen sa Madsom Mikelsenom u ulozi zlokobnog čarobnjaka.

Mikelsen je dobar odabir, saglasni su kritičari, ali ne i milioni Depovih fanova koji sada prete da će bojkotovati film. A poslednje što Vorner Bros-u treba jeste gubitak na blagajnama koji je drugi deo ionako pretrpeo zbog razvodnjene radnje koja nije držala pažnju.

- Nemam ništa protiv Madsa, volela sam ga kao Hanibala, ali neću podržati ovaj film nakon onog što je Vorner Bros. uradio Džoniju Depu.

- Volim Madsa, ali bez obzira na to ko zameni Depa, neću gledati film. Otkaz je bio uvreda. I iako je Mads dobar glumac, njegova aura ne odgovara ovom liku. Grindelvald ima tu pakost koju smo na tren osetili u knjigama. A Dep sa lakoćom to može da odglumi  - neki su od komentara fanova.

Film, ipak, u bioskope neće stići bar još dve godine, a dotada svašta može da se desi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA