Pitali su muškarce u Srbiji na koji film su pustili suzu: Neki odgovori ostavljaju bez reči

Neki odgovori "teraju" na suze

  • 14
Pitanja muškarci filmovi plakanje Foto: Shutterstock, Facebook

Muškarci ne smeju da plaču, rečenica je koja se čuje u Srbiji veoma često. Međutim, na Fejsbuk grupi P.D.F. iliti Predlagač dobrih filmova, postavljeno im je pitanje uz koji film ili scenu su pustili suzu. Odgovori su veoma različiti, od onih iskrenih, preko duhovitih, a pokazuju da i jači pol može da bude emotivan.

Neki odgovori na ovo pitanje bili su veoma iskreni.

- Šindlerova lista, kada se na kraju i sam rasplače jer nije učinio više za ljude, a gomila odrpanih, izgladnelih Jevreja mu nemo priđe i zagrli ga. Jedna od najboljih scena u istoriji kinematografije, krenu mi suze svaki put - napisao je jedan od članova grupe. 

Drugi muškarac iz grupe je naveo da se zaplače na scenu iz filma Forest Gamp.

- Kada bih počeo da nabrajam, nikad kraja...  Ali ako bih morao da biram, Forest Gamp - trenutak kada shvati da ima sina i pitanje (gestikulacijom) "Da li je kao ja? - jedan je od komenara, koji pokazuje da i muškarci plaču. 

Nastavljale su se muške ispovesti na postavljeno pitanje.

- Na rođendanu, kod predsednice odeljenske zajednice, u nižim razredima osnovne, sam plakao gledajući Diznijevu Lepoticu i zver. Sa dvadeset i nešto sam gledao na tv A.I. i proplakao, kao nikada pre, celu scenu kada mali silazi u okean pa sve do kraja filma. Sutradan sam gledao reprizu i opet plakao kao nikada posle pola sata - napisano je na Fejsbuk grupi. 

Muškarci su navodili razne filmove i scene. Neki su pominjali film "Rambo", "Kosu", "Hrabro srce", drugi crtane filmove.

Pored iskrenih komentara bilo je i onih duhovitih, zbog kojih mnogima kreću suze na oči.

"Kad se terminator topi u peći...", "Uvek zaplačem kad na sceni skinu čarape i ne pomirišu ih, nego ih samo bace", "Na Tesnu kožu, brate, 1,2,3,4. Skoro da se nisam upiš*o u gaće od plakanja" - neki su od šaljivih odgovora. 

U grupi se oglasila i jedna ženska osoba, koja se zahvalila muškarcima na iskrenosti i napomenula da to nije očekivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA