≫ 

Nakon "Twin Peaks", Dejvid Linč snima seriju za Netflix

Slavni režiser i scenarista nije snimio dugometražni igrani film od projekta "Inland Empire" iz 2006. godine

  • 0
Dejvid Linč

Dejvid Linč / Foto: Wikimedia/Flickr/Thiago Piccoli

Kultni režiser Dejvid Linč trenutno radi na seriji "Wisteria", koja bi trebalo da bude emitovana krajem 2021. godine na Netflix striming platformi.

Slavni režiser i scenarista nije snimio dugometražni igrani film od projekta "Inland Empire" iz 2006, iako je poslednjih godina bio zauzet stvarajući novu sezonu serije "Twin Peaks" iz 2017. i radeći svoj kratki film "What Did Jack Do?" 2019.

Navodno, prema web stranici Welcome to Twin Peaks, kontroverzni umetnik trenutno radi na novom projektu za Netflix sa radnim naslovom "Wisteria" prema sopstvenom scenariju, a njegova dugogodišnja saradnica Sabrina S. Saterlend trebalo bi da bude producent, prenosi Bosonoga.

Production Weekly izveštavaju da će projekt početi sa snimanjem u maju 2021, a vesti dolaze nakon što je Linč prethodno otkrio da bi verovatno radio na novom filmu da se nije desila pandemija korona virusa.

U međuvremenu, fondacija "Dejvid Linč" objavila je detalje dobrotvornog online koncerta koji će biti održan sledećeg meseca i na kojem će nastupiti Elvis KosteloGrem Neš, Sting i Keša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA