≫ 

Fanovi se svete za Depa: Peticija da se Amber Herd izbaci iz "Akvamena" dostigla 1.5 miliona potpisa

Bivša supruga Džonija Depa, Amber Herd, dosad je dvaput tumačila Meru, podvodnu devojku superheroja Akvamena

  • 1
Amber Heard, Amber Herd, Aquaman, Mera Amber Herd kao Mera u filmu "Akvamen" / Foto: JASIN BOLAND / AFP / Profimedia

Onlajn peticija, koja od studija Warner Bros. i DC Entertainment zahteva da izbaci glumicu Amber Herd iz predstojećeg nastavka filma "Akvamen", dostigla je 1.5 miliona potpisa.

Peticiju je napravila Džin Larson, a dostigla je ovaj broj nakon što je Deadline objavio vest da će Mads Mikelsen zameniti Džonija Depa u poslednjem nastavku filma "Fantastične zveri". Do ovog trenutka, peticija je skupila tačno 1.579.927 potpisa, što je više od polovine od targetiranih 3 miliona.

Bivša supruga Džonija Depa, Amber Herd je dosad dvaput tumačila Meru, podvodnu devojku superheroja Akvamena (Džejson Momoa). Herd je nedavno dobila na ročištu protiv Depa, kog je sud optužio da je fizički zlostavljao svoju suprugu. Međutim, mnogo Depovih obožavalaca veruje da je doneta neispravna odluka. Džoni Dep je odmah dobio otkaz od Warner Bros, pa se neće pojaviti u trećem delu filma "Fantastične zveri".

- Muškarci su žrtve nasilja, isto kao i žene. Ovo mora biti prepoznato, i mora se stupiti u akciju kako bi  poznati zlostavljač prestao da se slavi u industriji zabave. Učinite ispravnu stvar. Izbacite Amber Herd iz "Akvamena 2" – napisala je Larson u opisu peticije.

Premijera filma "Akvamen 2" je zakazana za 2022. godinu. Džejms Von će ga režirati, a uloge reprizirati Džejson Momoa i Patrik Vilson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    1. decembar 2020 | 16:15

    Vratite Depa!Zamisli da izbace, recimo Vin Dizela iz FaF ili Brus Vilisa iz Umri muski.Bezveze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA