≫ 

Koraksić o "Slučaju porodice Bošković": Žene se prepoznaju u Oljinom pogrešnom ukusu za muškarce

- Olja je devojka koja, u večitoj potrazi za "Gospodinom pravim", ide od jednog do drugog i nikako da uspe u ljubavi - ističe glumica

  • 3
Jelisaveta Koraksić, Slučaj porodice Bošković

Foto: Promo

Ulogu tetke Olje u seriji "Slučaj porodice Bošković" tumači Jelisaveta Koraksić, glumica koju znamo iz serija "Samac u braku", "Jedne letnje noći" i "Istine i laži".

- Bilo mi je veoma zanimljivo da se bavim likom Olje, načinom na koji ona raste i razvija se kroz seriju. Ona se bavi raznoraznim stvarima i svuda se traži. Zanimljiva je zato što su joj interesovanja svuda, a ništa ne uspeva da sprovede do kraja - priča Jelisaveta i objašnjava zašto su Oljine replike već postale viralne i šta to u ovom liku privlači pre svega žensku publiku:

Jelisaveta Koraksić, Slučaj porodice Bošković

Jelisaveta Koraksić kao Olja / Foto: Promo

- Olja je devojka koja, u večitoj potrazi za "Gospodinom pravim", ide od jednog do drugog i nikako da uspe u ljubavi. Ženski scenaristički tim - Nina Džuver i Katarina Janković, Olju su zamislile kao ženu nesvesnu svog izgleda i svoje harizme, koja se zbog toga vezuje za muškarce sa "emotivnim kapacitetom metalne kante". Ona je bitan šraf u "Boškovićima", jer svaka porodica ima nekog takvog, ko se pojavi sa vremena na vreme i na simpatičan način reši neke probleme.

Jelisaveta Koraksić, Slučaj porodice Bošković

Foto: Promo

U seriji se pojavljuje i mnogo velikih domaćih glumačkih imena poput Seke Sablić, Cece Bojković, Anice Dobre, Zorana Cvijanovića, Nele Mihailović, Vojina Ćetkovića

- Za nas koji imamo manje iskustva, bilo je izuzetno korisno da sarađujemo sa svim tim ljudima. Bili su izuzetno ljubazni, čuli smo mnogo korisnih saveta i bilo je veoma lako i lepo raditi sa njima - završava priču Jelisaveta.

Jelisaveta Koraksić, Slučaj porodice Bošković

Foto: Promo

Šta će se dalje dešavati Olji i kakav će to veliki preokret doživeti, saznaćete ako nastavite da pratite "Slučaj porodice Bošković" radnim danima od 20h na prvom programu RTS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    1. decembar 2020 | 17:14

    Neverovatno dosadna serija!

  • Snežana

    2. decembar 2020 | 14:53

    Serija je nikakva,promašena totalno,bačene pare!

  • Senko

    1. decembar 2020 | 16:15

    Serija bi bila "top" da u ekipi nisu Seka i Svetlana.Ima puno boljih od njih dve koje su mirođije u skoro svakom filmskom ostvarenju, na malom i velikom ekranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA