≫ 

Urnebesna animacija slavi strip legendu Stena Lija i njegovu ljubav prema psovanju

Sten Li je želeo da "legalizuje i legitimizuje" reč na slovo J

  • 0
Sten Li, Stan Lee Printskrin: YouTube/Aron Fromm

Sten Li od pre dve godine nije među živima, ali legenda stripa i dalje živi kroz Marvel superheroje koje je stvorio. Decenijama nas je opskrbljivao neverovatnim avanturama, a oni koji su radili sa njim, imali su privilegiju da iskuse i njegovo prijateljstvo, radost, smeh.

Sve ovo je predstavljeno u kratkometražnom animiranom filmu, koji je uradio Aron From, Stenov inženjer zvuka. From je sa dizajnerima Kozmom Kolumbom Perijem i Ričardom Platom prikazao Lija u svom čuvenom urnebesnom "trabunjanju".

Pod nazivom "Sesije sa Stenom" (Sessions with Stan), dvominutni video pruža uvid u um legende. From je sa Lijem radio skoro 10 godina i snimak koji je napravio predstavlja "jednu od njegovih omiljenih sećanja na starca".

Animirani Sten Li govori o svojoj ljubavi prema reči na slovo J, koju "želi da legalizuje i legitimizuje", a, pored toga, pominje i svoju omiljenu reč – excelsior. Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA