≫ 

Snimanje serije "Vreme zla" nastavlja se u Gornjem Račniku, u kući staroj 136 godina

Snimanje će se odvijati u ambijentu u kojem je snimana i serija "Koreni", na imanju i u kući čatmari Aleksandra Ace Kostića (1850-1931)

  • 0
Vreme zla Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U Gornjem Račniku, na padinama Crnog vrha kod Jagodine i u okolini, sutra će biti nastavljeno snimanje televizijske serije "Vreme zla", po trilogiji Dobrice Ćosića i u režiji Ivana Živkovića, koje će trajati do ponedeljka, izjavio je danas Tanjugu producent i glumac Goran Šušljik.

Snimanje će se odvijati u ambijentu u kojem je snimana i serija "Koreni", na imanju i u kući čatmari Aleksandra Ace Kostića (1850-1931), staroj 136 godina, objasnio je Šušljik.

Vreme zla Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Snimanje kreće sutra od "Hrasta Koče kapetana", istorijskog mesta na levoj obali Velike Morave, gde je po predanju Kosta Koča Anđelković - frajkor, pre 220 godina počeo borbu protiv turske vlasti i osnovao Kočinu krajinu. Zatim, glumačka ekipa odlazi u Gornji Račnik gde će ostati do ponedeljka.

Ekipa zadužena za scenografiju u Gornji Račnik stigla je juče i priprema ambijent za snimanje, izjavio je vlasnik kuće i imanja Dragan Gligorijević.

Scene koje će se snimati preneće atmosferu s početka Drugog svetskog rata, a uz oko 15 glumaca učestovaće i 60 statista, 40 mladića od 18 do 27 godina u ulogama partizana i četnika, i 20 njih od 20 do 60 godina, koji će biti u ulozi meštana, kazao je Šušljik.

On je dodao da je plan da serija bude prikazana sledeće jeseni.

U seriji igraju Žarko Laušević, Voja Brajović, Igor Ðorđević, Nebojša Dugalić, Goran Bogdan, Nada Šargin, Radovan Vujović, Sergej Trifunović, Andrej Šepetkovski, Nataša Ninković, Isidora Simijonović, Boris Isakovic, Svetozar Cvetković.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA