≫ 

Šta će biti s bioskopima 2021. godine? Vorner Bros. sve premijere prebacuje na TV

Ovo uključuje i blokbastere "Matriks 4", "Dina", "Odred otpisanih 2", "Mortal Kombat"...

  • 0
Filmovi

Printskrin: YouTube Warner Bros. Pictures/GamelutioN

Potpuno neočekivano, ali studio Warner Bros. je objavio saopštenje da će čak 17 filmova, čije su premijere zakazane za 2021. godinu, umesto u bioskopu, ipak biti prikazane na striming platformi HBO Max, piše Hollywood Reporter. Ovo uključuje i blokbastere "Matriks 4", "Dina" i "Odred otpisanih 2".

Jasno je da je razlog ovome pandemija korona virusa, koja je ugasila bioskope širom sveta. Nakon objave da će "Čudesna žena 1984" biti premijerno prikazana na istoj striming platformi 25. decembra ove godine, studio je utabao put za isti potez sa predstojećim filmovima.

Sva ostvarenja će biti prikazana na datume već zakazanih bioskopskih premijera, a na HBO Max će biti dostpuna po mesec dana, a potom će biti vraćena u bioskope.

Ovo uključuje Matrix 4, Dune, The Suicide Squad, Godzilla vs. Kong, Space Jam: A New Legacy, Little Things, Judas and the Black Messiah, Tom & Jerry, Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, In The Heights, Reminiscence, Malignant, The Many Saints of Newark, King Richard i Cry Macho.

Iz studija Warner Bros. ističu da je ovo presedan zbog pandemije, ali da, čim se situacija smiri, svi filmovi će ponovo premijerno biti prikazivani u bioskopima. Međutim, postavlja se pitanje – kad se princip koji je trajao decenijama prekine, da li se može povratiti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA