≫ 

Angažovano 20 novih glumaca za seriju "Gospodar prstenova": Da li su vam poznati?

Snimanje je započeto u februaru ove godine, ali je odloženo zbog pandemije korona virusa, pa je potom nastavljeno u septembru

  • 2
Gospodar prstenova, Lord of the rings Iz filma "Gospodar prstenova" (2001) / Printskrin: Youtube/Movieclips

Čini se da je mnogo vremena prošlo otkad smo poslednji put dobili novosti o Amazonovoj iščekivanoj TV seriji "Gospodar prstenova", koja će detaljno prikazati svet koji je stvorio Dž. R. R. Tolkin.

Projekat predstavlja dosad najskuplji podvig za male ekrane, jer je Amazon striming servis uložio 250 miliona dolara samo za autorska prava, pre nego što se latio da snimi seriju od 5 sezona, koja će koštati čak milijardu dolara kad uđe u produkciju, piše Film.

Snimanje je započeto u februaru ove godine, ali je odloženo zbog pandemije korona virusa, pa je potom nastavljeno u septembru.

Najnovija informacija o seriji je ta da je za nju angažovano još 20 glumaca, a to su: Sintija Adai-Robinson, Maksim Boldri, Ijan Blekbern, Kip Čapman, Entoni Kram, Maksin Kanlajf, Tristan Gravel, ser Leni Henri, Tusita Džajasandera, Fabijan Mekalum, Simon Merels, Džof Morel, Piter Mulan, Lojd Oven, Augustus Pru, Piter Tejt, Aleks Tarant, Leon Vadam, Bendžamin Voker i Sara Zvangobani.

Da li vam je poznato neko ime?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA