Cineplexx bioskopi ovog vikenda rade od 11 do 17h

Na repertoaru najaktuelniji filmovi

  • 0
Cineplexx

Foto: Cineplexx/Promo

U subotu i nedelju, 5. i 6. decembra, svi Cineplexx bioskopi u Srbiji će biti otvoreni za publiku od 11 do 17 časova. Ukoliko ne znate kako da provedete svoje dane vikenda, Cineplexx je pravo mesto za vašu bezbednu zabavu.

Uz trenutno najpopularnije filmske naslove i poštovanje svih propisanih mera, odlazak u bioskop u subotu i nedelju je odličan izbor za mali predah od svakodnevice.

Ovog vikenda na repertoaru Cineplexx bioskopa glavna zvezda je Nenad Jezdić u domaćem filmu „Vikend sa ćaletom“,. Novi film Miroslava Momčilovića – autora filmova „Kad porastem biću Kengur“ i „Sedam i po“ – donosi nam komičnu dramu o odnosu oca i sina. Trolovi su i dalje na „Svetskoj turneji“ i sve su raspevaniji i zanimljiviji, što garantuje predah od škole za naše najmlađe posetioce. Publika će tokom vikenda moći da pogleda i trilere „Prevodioci“ i „Tišina belog grada“, a ljubitelji horora uživaće u filmovima „Stan 32“„Nevidljivi čovek“ i „Tripozno“.

Neka vaš izbor ovog vikenda budu Cineplexx bioskopi, mesto zabave i opuštanja. Vidimo se.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Sve projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA