≫ 

Džeremi Ajrons se priključio Lejdi Gagi u filmu o tragičnoj smrti Mauricija Gučija

Maurucio Guči je dobio dve ćerke sa Patricijom, koju je ostavio zbog druge žene

  • 0
Jeremy Irons

Džeremi Ajrons / Foto: Shutterstock

Džeremi Ajrons će igrati u filmu "Guči" Ridlija Skota, piše Deadline. Lejdi Gaga će tumačiti Patriciju Ređiani, bivšu suprugu Mauricija Gučija, koja je bila osuđena za organizaciju njegovog ubistva 1995. godine. Osamnaest godina je provela u zatvoru pre nego što je puštena na slobodu 2016.

Pored Ajronsa i Gage, glumački ansambl čine i Adam Drajver, Džared Leto, Al Paćino, Džek Hjuston i Riv Karni.

MGM je u aprilu dobio prava za film, sa planovima da se produkcija započne nakon što Skot završi snimanje "Poslednjeg duela" (The Last Duel), koji nastavlja sa produkcijom sledeće sedmice.

Lady Gaga

Lejdi Gaga / Foto: Shutterstock

Ovo je Gagin prvi filmski projekat nakon "Zvezda je rođena" (2018), za koji je dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu "Shallow".

Da podsetimo, Maurucio Guči je dobio dve ćerke sa Patricijom, koju je ostavio zbog druge žene. Patriciji je uklonjen tumor mozga, a njena deca su bolest krivila za očevo ubistvo. Mediji su je predstavili senzacionalno, kao hladnokrvnu ženu u stilu "Crne udovice". Prvenstveno je dobila kaznu od 29 godina zatvora.

Video: Lejdi Gaga zamalo osakatila Arijanu Grande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA