≫ 

Privatni video Pamele Anderson i Tomija Lija u fokusu nove serije: Ovi glumci dobili su glavne uloge

Serija će pratiti njihovu priču od 1995. kad su se upoznali, do venčanja, a potom i pravnog spora sa Internet Entertainment Group, koja je izvršila distribuciju intimnog videa

  • 0
Pamela Anderson, Tomi Li Pamela Anderson i Tomi Li / Foto: Profimedia/Cliff Welch/Icon Sportswire / Newscom

Lili Džejms i Sebastijan Sten će igrati Pamelu Anderson i Tomija Lija u Hulu mini-seriji "Pem i Tomi", koja će se baviti kontroverzom njihovog čuvenog seks-snimka. Set Rogen će je producirati i, verovatno, tumačiti čoveka koji je ukrao video-kasetu.

Iako je kasting nov, projekat je u planu poslednjih nekoliko godina. Odlaganje se desilo jer su se producenti mučili oko traženja odgovarajuće glumice koja bi tumačila Pamelu. Inicijalno, Džejms Franko je trebalo da režira i igra Tomija, ali Franko nije imao veću ulogu u filmu ili seriji već dve godine.

Umesto njega, Kreg Đilespi (I, Tonya) će režirati svih 8 epizoda serija, koju je napisao Rob Sigel (The Founder). Snimanje bi trebalo da počne na proleće.

Andersonova i Li nisu uključeni u projekat, ali im je do njega stavljeno na znanje kad je Franko bio u igri.

Pamelina i Tomija nekadašnja burna romansa preplavljivala je tabloide, a postala je glavna strana kad je ukradena i objavljena privatna video-kaseta snimljena na njihovom medenom mesecu.

Lili Džejms; Lily James Lili Džejms / Foto: Instagram/lilyjamesofficial

Serija će pratiti njihovu priču od 1995. kad su se upoznali, do venčanja (koje se desilo samo četiri dana kasnije), pa do pravnog spora sa Internet Entertainment Group, koja je izvršila distribuciju intimnog videa.

Lili Džejms, koja će tumačiti Pamelu, proslavila se u filmovima "Pepeljuga", "Mama mia 2" i "Rebeka", a Sebastijana Stena (Tomi Li) prvenstveno znamo kao Zimskog vojnika "Bakija" iz Marvel filmova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA