≫ 

Edi Marfi se vraća sa krunom i naslednikom: "Princ otkriva Ameriku 2" stiže u martu

Akim i Semi nemaju druge, do da ponovo otputuju u Njujork

  • 1
Edi Marfi, princ otkriva ameriku 2 "Princ otkriva Ameriku 2" / Printskrin: YT/ Movieclips Trailers

Komedija "Coming To America", koja je kod nas prevedena kao "Princ otkriva Ameriku", dobila je svoj nastavak posle 32 pune godine. "Princ otkriva Ameriku 2" stiže  na Amazon Prime 5. marta, a juče je predstavljen prvi trejler.

Edi Marfi i Arsenio Hol se vraćaju svojim ulogama Kralja Akima i Semija, a sam naslov jasno otkriva da se istovremeno vraćaju i u SAD.

Naime, kralj Akim navodno ima sina u Americi za koga nikada nije znao. Poštujući poslednju želju svog oca, vladar Zamunde odlazi u mračne ulice Kvinsa kako bi pronašao svog naslednika Lavela, kog igra Žermejn Flauer. Akim sa Lisom ima ćerku, ali zbog zakona koji preferira muške potomke, ona ne može da preuzme tron. Akim i Semi nemaju druge, do da ponovo otputuju u Njujork.

Podsetimo, "Princ otkriva Ameriku" bio je svojevrsni kulturni fenomen krajem 1980-ih, u kome je istaknut neverovatni talenat Edija Marfija za komediju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA