≫ 

Stopama Silvestera Stalonea: Majkl B. Džordan će režirati "Creed III"

Ovo će biti njegov rediteljski debi

  • 0
Majkl B. Džordan, Michael B. Jordan Majkl B. Džordan u filmu "Creed" / Foto: Profimedia

Vest da će glumac Majkl B. Džordan, zvezda Creed franšize, režirati predstojeći Creed III, "procurila" je u oktobru ove godine. Džordanova koleginica Tesa Tompson je to sad i potvrdila, izjavivši da će Majkl režirati nastavak, piše Slash Film.

Ovo će biti njegov rediteljski debi, čiji je presedan postavio Silvester Stalone, koji je, nakon što je glumio u "Roki" franšizi, postao i njegov režiser.

Irvin Vinkler, producent "Rokija" i "Creed", takođe je u oktobru nagovestio da će Majkl stati iza kamere u predstojećem ostvarenju.

 - Obećao sam mu da će dobiti šansu da ga režira. Prošle godine smo o tome razgovarali.

Glumica Tesa Tompson (Valkira u Marvel univerzumu) potvrdila je informaciju u video intervjuu dok je promovisala svoj film "Silvijina ljubav". Ona se osvrnula i na činjenicu što je Majkla B. Džordana People proglasio najseksepilnijim muškarcem 2020. godine.

Creed predstavlja spin-off "Roki" franšize, a Silvester Stalone, koji glumi u obe franšize, režirao je Roki 2, Roki 3, Roki 4 i Roki Balboa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA