≫ 

"Postalo je iscrpljujuće": Režiser tera Patinsona da po 50 puta ponovi scenu u teškom Betmen odelu

"Insistiraće na ponavljanju scena sve dok sve ne bude na svom mestu do poslednjeg detalja. Ponekad ne zna kad da stane"

  • 0
Robert Pattinson, Batman, snimanje filma London, Betmen, Robert Patinson Robert Patinson na snimanju filma "Betmen" u Liverpulu / Foto: Tanjug/AP

Na snimanju filma Betmen, Robert Patinson je "došao do svoje granice" zbog režisera "perfekcioniste" Meta Rivsa, piše Daily Mail.

Patinson (34) igra superheroja u predstojećem filmu čija je premijera zakazana za mart 2022. Pandemija je više puta omela njegovu produkciju.

The Sun piše kako je snimanje postalo "iscrpljujuć proces", tvrdeći da Met Rivs, režiser filmova Cloverfield i Dawn of the Planet of the Apes, tera Roberta da do 50 puta ponovi scenu noseći teško Betmen odelo.

The Batman, Robert Pattinson Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Entertainment

- Snimanje je postalo iscrpljujuć proces, pogotovo za Roberta, jer je Met veliki perfekcionista – izjavio je izvor The Sun-a i dodao:

- Insistiraće na ponavljanju scena sve dok sve ne bude na svom mestu do poslednjeg detalja. Ponekad ne zna kad da stane.

Ističe se da je i veliki pritisak na plećima Rivsa jer je dosad 90 miliona funti uloženo u produkciju.

Snimanje je poslednji put obustavljeno u novembru kad je otkriveno da je kaskader pozitivan na korona virus. Produkcija Betmena je već više puta odlagana – čak na šest meseci u toku početka pandemije. Potom je snimanje nastavljeno u septembru, ali ponovo obustavljeno kad je i Patinson bio pozitivan na koronu.

Pored Patinsona, u filmu igraju i Kolin Farel kao Pingvin, Zoi Kravic kao Žena-mačka, Džefri Rajt kao policijski inspektor Gordon i Pol Dejno kao Zagonetač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA