≫ 

Evo gde možete da pogledate sve epizode domaćih TV serija "Meso" i "Kosti"

Obe serije, dela scenariste Nikole Kolje Pejakovića i reditelja Saše Hajdukovića, izazvale su nepodeljeno oduševljenje gledalaca i kritičara

  • 1
Meso, serija Foto: Promo

Prva dva dela tzv "Banjalučke trilogije", serije "Meso" i "Kosti", od 1. do 31. januara biće dostupne svim korisnicima multimedijalne platforme RTS Planeta.

Obe serije, dela scenariste Nikole Kolje Pejakovića i reditelja Saše Hajdukovića, izazvale su nepodeljeno oduševljenje gledalaca i kritičara. "Meso" smo na TV ekranima gledali krajem 2017. godine, a "Kosti" su premijerno emitovane u decembru 2020, takođe na prvom programu Radio-televizije Srbije i svaku epizodu pratilo je više od milion i dvesta hiljada gledalaca.

Meso, serija Nikola Pejaković u TV seriji "Meso" / Foto: Promo

U pitanju su savremene dramske serije sa elementima trilera, koje našu svakodnevicu predstavljaju hrabro i bez ulepšavanja.

Jedan od posebnih kvaliteta obe serije je glumačka podela, pa su tako u "Kostima" izvrsne uloge ostvarili Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović i mnogi drugi, dok u "Mesu" gledamo Igora Đorđevića, Nikolu Pejakovića, Mariju Pikić, Vuka Kostića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA