≫ 

Nastavlja se borba Vik i Menksa, a u centru je sada - Brus Vejn: Nove epizode serije "NOS4A2"

Nakon zabavne prve sezone, priča „NOS4A2“ se završila tako što je Vik uništila Manksovu smrtonosnu zamku i saznala da je trudna

  • 0
AMC "NOS4A2" / Foto: Promo/AMC

Druga sezona "NOS4A2", AMC-ove ekskluzivne serije sa natrprirodnom tematkom, baziranoj na jednoj od najpopularnijih novela autora Džoa Hila  iz 2013. godine, stiže u novih 10 epizoda.

Glavni lik u seriji tumači glumac Zakari Kvinto, nominovan za nagradu Emi, kao i glumica Ešli Kamings. "NOS4A2" će se premijerno prikazivati od večeras, 4. januara u 22h, na kanalu AMC.

U centru dešavanja „NOS4A2“ je Vik Mekvin (Kamings), nadarena mlada žena koja otkrije da ima natprirodnu sposobnost pronalaženja izgubljenih stvari. Ova sposobnost je dovodi do upoznavanja sa Čarlijem Menksom (Kvinto), zavodljivim besmrtnikom koji se hrani dušom dece, a potom ono što od njih ostane deponuje u Božićni svet - ledeno, uvijeno božićno selo Menksove mašte u kome je svaki dan Božić, a nesreća je protiv zakona.

Vik teži da pobedi Menksa i spasi njegove žrtve - a da ne izgubi razum ili da sama ne postane njegova žrtva.

Nakon zabavne prve sezone, priča „NOS4A2“ se završila tako što je Vik uništila Manksovu smrtonosnu zamku i saznala da je trudna sa svojom ljubavlju iz detinjstva, Krejgom.

Druga sezona serije "NOS4A2" nastavlja se osam godina nakon događaja iz prve. Vik nikad nije bila odlučnija u nastojanju da uništi Čarlija Menksa (Zachary Quinto).

Nakon što se suoči sa sopstvenom smrtnošću, Čarli kreće u očajničku osvetu protiv Vik. Ovoga puta on se ustremljuje na osobu koja najviše znači Vik – njenog osmogodišnjeg sina Brusa Vejna (da, to je ime). Ta trka za Vejnovu dušu šalje Vik i Čarlija na strmoglav put u propast, zbog čega su oboje primorani da se suoče sa greškama iz prošlosti kako bi osigurali svoju ulogu u Vejnovoj budućnosti.

Novu sezonu ove serije pratie od večeras u 22h na kanalu AMC. Odmah nakon nje, u 22.45, sledi još jedna premijera - četvrta sezona hit serije "Fargo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA