≫ 

Glumila je Natašu i osvojila srca širom Srbije: Evo gde je Tijana sada i kako izgleda

Mnogi su se pitali šta se desilo sa perspektivnom glumicom, koja danas ima tek 35 godina i i dalje je prepoznatljiva po plavoj kosi i plavim očima

  • 2
Tijana Kondić Tijana Kondić u filmu "Nataša" (2001) / Printskrin: YouTube/Klasik TV

Tijana Kondić se 2001. godine proslavila tumačeći Natašu u istoimenom filmu Ljubiše Samardžića. Za svoju ulogu Tijana je nagrađena raznim priznanjima – od Zlatne arene za na Festivalu u Puli do Statuete slobode na Filmskom festivalu u Sopotu.

Međutim, nakon angažmana u filmovima "Bumerang" i "Ledina", Tijana je nestala sa scene.

Mnogi su se pitali šta se desilo sa perspektivnom glumicom, koja danas ima 36 godina i i dalje je prepoznatljiva po plavoj kosi i plavim očima. Živi na relaciji Beograd – Izrael. Bavi se filmskom produkcijom, plesom i pisanjem. Objavila je roman "Tragovi života".

Tijana Kondić je rođena 1984. u Beogradu. Nekoliko puta je pokušala da upište Fakultet dramskih umetnosti, ali joj to nije pošlo za rukom, pa se opredelila za Filozofski fakultet. Poslednjih godina se pojavila i u ostvarenjima "Ime: Dobrica, prezime: nepoznato" (2016) i "Sistem" (2018).

- Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi. Najteži deo je kada morate da vodite sami računa o sebi, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. U Srbiji nisam to morala - ispričala je Tijana medijima nakon odlaska u Izrael.

Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - rekla je Tijana svojevremeno.

Kako Tijana danas izgleda pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA