≫ 

Zaboravljeni film Šaje Labafa trenutno je apsolutni hit na Netfliksu

Nekadašnja holivudska zvezda je kasnih 2010-ih bila deo neprijatnog rasističkog incidenta, potom imavši i više problema sa zakonom zbog zavisnosti od alkohola i seksualnog napastvovanja

  • 0
Shia LaBeouf Šaja Labaf / Foto: Tanjug/AP

Nekad popularni glumac Šaja Labaf u poslednje vreme nema mnogo poslovne sreće, a navodno se nalazi i na "crnoj listi" Holivuda zbog raznih javnih ispada. Iako je napravio "comeback" sa filmovima Honey Boy i The Peanut Butter Falcon, a i u igri je za ulogu u Marvelovom filmu, Šajina karijera ponovo stagnira.

Međutim, ako želite da čujete njegov glas kao pingvina koji surfuje, zaboravljeni animirani film Surf's Up iz 2007. godine trenutno dominira Netfliksom.

Prema navodima FlixPatrol-a, Surf's Up se nalazi na listi 10 najgledanijih filmova u SAD, odmah posle Hummingbird i Catch Me If You Can, zauzevši 10. mesto.

U animiranom ostvarenju, pored Labafa, glasove pozajmljuju i Džef Bridžis i Zoi Dešanel, a Šaja tumači Kodija Maverika, antarktičkog pingvina koji sanja da postane surfer.

Ostvarenje je čak bilo nominovano za Oskara u kategoriji za najbolji animirani film 2008. godine.

Šaja Labaf je bio jedan od holivudskih glumaca A liste, glumeći u filmovima Disturbia, Transformersi i Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje. Međutim, kasnih 2010-ih bio je deo neprijatnog rasističkog incidenta, a potom je imao i više problema sa zakonom zbog zavisnosti od alkohola i seksualnog napastvovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA