≫ 

Saša Baron Koen tvrdi da se Borat više nikad neće vratiti

"Borata sam vratio zbog Trampa. Postojala je svrha za ovaj film i zaista ne vidim svrhu da ga radim ponovo", izjavio je glumac

  • 0
Sacha Baron Cohen Saša Baron Koen kao Borat / Foto: Tanjug/AP

Saša Baron Koen polako zaokružuje Boratov svet, rekavši da se lik više nikad neće vratiti, piše Far Out Magazine. Vest je stigla ubrzo nakon što je Koen ostvario međunarodni uspeh sa poslednjim ostvarenjem – Borat Subsequent Moviefilm.

Projekat je započet 2006. godine, sa originalnim satiričnim dokumentarcem, u kom je Koen predstavio "nesvakidašnjeg" TV novinara iz Kazahstana. Film je bio toliko popularan da je zacementirao Koenovu slavu, do danas ostavši njegova najpoznatija uloga. Sad, nakon poslednjeg filma o Boratu, Saša je za Variety izjavio:

Sacha Baron Cohen Foto: Tanjug/AP

- Borata sam vratio zbog Trampa. Postojala je svrha za ovaj film i zaista ne vidim svrhu da ga radim ponovo. Borat je zaključan u ormariću.

U novom nastavku, Koen je svetu predstavio i Mariju Bakalovu, u ulozi Boratove ćerke Tutar, ujedno targetirajući bivšeg predsednika Donalda Trampa i njegovog zamenika Majka Pensa u toku pandemije korona virusa i američkih predsedničkih izbora 2020.

- Postojali su trenuci u toku snimanja kad sam se zapitao: Zašto ovo radim? Da li sam lud? Da li sa mnom nešto nije u redu? – dodao je Saša Baron Koen.

Pogledajte jednu od scena zbog kojih je to izjavio, gde Tutar intervjuiše Rudija Đulijanija, advokata Donalda Trampa.

Video: Epidemiološki Borat: Mankini gaće u službi zaštite od virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA