≫ 

Oldtajmer iz "Veselih sedamdesetih" završio kod Feza: Vilmer Valderama kupio čuveni Vista Cruiser

"Staviću ga u testament kako bi moja deca nasledila teret njegovog držanja u garaži", izjavio je glumac

  • 0
Wilmer Valderrama Vilmer Valderama / Foto: PRofimedia

Možda je to bio Erikov automobil u TV seriji "Vesele sedamdesete", ali je oldtajmer Vista Cruiser iz 1969. ipak pripao Fezu.

Pojavivši se u TV emisiji The Kelly Clarkson Show u jednom od svojih automobila, Vilmer Valderama, koji je u sitkomu igrao Feza, stranog učenika na razmeni, otkrio je da je zadržao vozilo koje su junaci često vozili u seriji. Uvodna špica serije je, takođe, snimljena u Vista Cruiser-u.

Vesele sedamdesete, That 70s Show Ekipa serije "Vesele sedamdesete" u Vista Cruiser-u / Printskrin: YouTube/Jeremy Bierker

- To se desilo kad smo snimali poslednju sezonu "Veselih sedamdesetih", pa sam otišao u odeljenje rekvizita i pitao ih koliko košta Vista Crusier. Prvo nisu verovali da ga želim, a onda su mi rekli 500 dolara, pa sam ga i kupio za 500 dolara iz odeljenja za rekvizite – prisetio se Valderama.

Glumac, koji obožava automobile, šalio se sa Keli Klarkson kako je kao dete sanjao da će se ostvariti, pa će moći da kupi kola koja stoje u garaži sa "crklim" akumulatorom.

- Mislim da je to najbolja stvar koju sam kupio u svojoj karijeri. Kad ga pogledam, prisetim se kad sam imao 17, 18 godina i špice u kojoj ga vozimo. Iskreno, biće u mojoj porodici zauvek. Staviću ga u testament kako bi moja deca nasledila teret njegovog držanja u garaži – dodao je Valderama.

Vista Crusier se pojavio na mnogim listama ikoničnih TV automobila, zajedno sa Bluth Company iz Arrested Development, Mystery Machine iz Scooby-Doo, i KITT iz Knight Rider.

Video: Ako imate stari automobil Arsenji ima sjajnu ideju - napravite pikap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA