≫ 

Nakon nereda ispred Kongresa, Trampu preti i brisanje iz božićnog klasika: Tviteraši već imaju ideje

Zahtevi da se i dalje aktuelni predsednik SAD-a ukloni iz filma iz 1992. godine sve su glasniji

  • 6
Sam u kuci, Donald Tramp Donald Tramp u "Sam u kući" / Printskrin: Youtube/mrvideouploads1

Nedugo nakon što su pristalice američkog predsednika na odlasku nasilnim protestom provalili u KapitolDonald Tramp (74) ostao je zbog profila na praktično svim važnim društvenim mrežama, a njegov slučaj tako je postao nezapamćen presedan u istorija.

Nema sumnje kako je za Trampa gašenje kanala putem kojih komunicira sa svojim biračkim telom i fanovima veliki udar, a nakon što je prognan sa popularnih platformi pojavila se sve glasnija inicijativa da se Trumpa digitalno ukloni iz božićnog filma "Sam u kući 2".

Radi se o filmu starom gotovo 30 godina i potez bi, ako do toga zaista dođe, više bio simboličke prirode nego što bi naštetio Trumpu danas. Ipak, nije nevažno. Podsetimo, Tramp se u ovom filmu nakratko pojavljuje kada u jednoj sceni kada sa Kevinom Mekalisterom razmeni dve rečenice u hotelu u Njujorku.

A tviteraši su već produkciji ponudili svoje ideje kako bi to moglo da bude učinjeno.

Neki su otišli i korak dalje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    12. januar 2021 | 22:26

    Kakav ce to biti Bajdenov preporod kada obrise sve tragove iz proslosti Trampa.Neka mu u narednom potezu izhrise ime i prezine tako da Tramp nikada nije postojao. Ali to nece da mu izleci bolesnu grizu savesti jer za to lek ne pistoji.

  • Uuuuu

    13. januar 2021 | 16:55

    Vidi sto stavili onog Bajdena na njega 😂 on je bas mnogo bolji , samo kad ga budu terali 2024 ili kad bude , da ne kazu da im nismo rekli 😂😂😂🇷🇸✝️🇷🇺❤️

  • Voja

    13. januar 2021 | 11:39

    Ovo je početak prvom će da ga isteraju pa će da ga ismeju degradiraju proglasile ga za državnog neprijatelja udarće na njegov kapital prijatelje ko bude koristio njegove usluge najebo je jednom rečju ubiće živog čoveka na demokratski način

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA