≫ 

Rozamund Pajk kao žena bez skrupula u novom filmu: Kritičari oduševljeni njenom "gnusnom" ulogom

Starije građane smeštaju u domove i potom im kradu sav novac

  • 0
I Care a Lot Rozamund Pajk / Printskrin: YouTube/Netflix

Objavljen je trejler za Netfliksovu mračnu komediju/triler I Care a Lot, koji će se na striming platformi pojaviti 19. februara.

Ovo ostvarenje Džeja Blejksona (The 5th Wave) pobralo je lovorike na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Torontu, a prikazuje veoma uspešnu "pravnu starateljku" (Rozamund Pajk) i njenu partnerku (Eiza Gonzales) koje zbog svoje finansijske dobiti uspevaju da nasamare veliki broj "klijenata".

One starije građane smeštaju u domove i potom im kradu sav novac. Kad nalete na novog klijenta (Dajen Vist), nisu svesne da starija gospođa "ima leđa", pa nastaju problemi.

U filmu igraju i Piter Dinkladž, Kris Mesina, Isaja Vitlok Junior i Mejkon Bler.

Kritičari su već oduševeljeni filmom, a posebno tumačenjem Rozamund Pajk, koja je poznata po zahtevnim dramatičnim ulogama (setite se filma "Iščezla" - Gone Girl). Segmenti njene briljantne, "gnusne" izvedbe mogu se primetiti u uzbudljivom trejleru koji intrigira, ali ne odaje glavne obrte.

Podsećamo, premijera je zakazana za 19. februar na Netflix striming platfromi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA