Niš na proleće bogatiji za najnoviji multipleks bioskop - "Cine grand Delta planet Niš"

Pet bioskopskih sala uređenih u duhu svetskih performansi udobnosti i prikazivanja filma na velikom platnu. Doživljaj potpuno nove filmske realnosti

  • 0
Cine Grand Foto: Cine Grand/Promo

Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop Cine grand Delta planet Niš, koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja. Naime, najveći grad Južne Srbije postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru dizajniran od strane eminentnih arhitekti i koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i  ukupno 750 sedišta, uređenih u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana "ljubavna sedišta", dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagodjenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije -Dolby atmos.

Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i "novi format" sale o kome će uskoro biti i više reči. Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti  potpuno nova "vizura" i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije,  što će omogućiti filmsku zabavu provostepenog kvaliteta.

Bioskop „Cine grand Delta planet Niš“ posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstavu  u red  objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA