≫ 

Ne voli svoju ženu, a u ljubavnici vidi razonodu: Ćetković o svom liku u seriji "Tajne vinove loze"

Glumac je posebno istakao da serija, između ostalog, ima i vrlo bitan zadatak - da "drži ljude kod kuće", i da su u sprečavanju pandemije i glumci imali svoj udeo, zahvaljujući gledanosti serija spaseno je hiljade života

  • 4
Vojin Ćetković

Vojin Ćetković kao Vuk u TV seriji "Tajne vinove loze" / Foto: Promo

Nova serija "Tajne vinove loze" je porodična drama, srpska saga o dve porodice, priča o vinu, ljubavi, novcu, lažima i prevarama... Od subote, 23. januara, svakog dana na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 20h, gledaoci će moći da vide Vojina Ćetkovića u ulozi Vuka, naslednika vinarije.

Vuk je biznismen, nemilosrdan kad je posao u pitanju, u samoj suštini dobar čovek i dobrotvor koji se preispituje i kaje zbog nekih postupaka u prošlosti. Emotivno neispunjen, svoju ženu ne voli, a u tajnoj ljubavnici vidi razonodu.

Sloboda Mićalović

Glavna ženska uloga u seriji pripala je Slobodi Mićalović, Vojinovoj supruzi / Foto: ATA Images

- To je čovek koji je u godinama kada pokušava da se preispituje. Bez obzira što je uspešan, što je napravio vinariju i što je ta vinarija jedna od najboljih, a vino jedno od najprodavanijih, ipak, njegovo duboko nezadovoljstvo ga natera da dobro razmisli da li je ostvario svoj životni cilj - ispričao je Ćetković o svojoj ulozi i najavio zamršenu radnju koja će gledaocima biti veoma zanimljiva za praćenje.

Glavnu žensku ulogu u seriji tumači i Vojinova supruga, Sloboda Mićalović, a Vojin kaže da su u toku godina naučili da pomire profesionalni i privatni život. Pored Slobode tu je još čak 120 glumačkih imena, među kojima su Anita Mančić, Milica Zarić, Vanja Nenadić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić...

Vojin je posebno istakao da serija, između ostalog, ima i vrlo bitan zadatak - da "drži ljude kod kuće", i da su u sprečavanju pandemije i glumci imali svoj udeo, zahvaljujući gledanosti serija spaseno je hiljade života.

Video: Sloboda prvi put otvoreno o nasilju nad ženama i momentu kad je izgubila nadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    21. januar 2021 | 18:09

    Boze opet ovo dvoje,pa zar nema drugih glumaca??

  • Dara

    21. januar 2021 | 19:50

    Gledala sam prve dve epizode,nekako zbrda zdola , radnja otegnuta,gluma nije neka,nisam nešto oduševljena.

  • Anonimno

    24. januar 2021 | 21:57

    Nije nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA