Bindžujte sve epizode serije "Vikend sa ćaletom" samo uz SBB

Nakon velikog uspeha domaćeg filma "Vikend sa ćaletom", koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, počinje sa emitovanjem i istoimena serija na kanalu Nova S

  • 2
Vikend sa ćaletom

Foto: Promo

Svih sedam epizoda odjednom, SBB korisnici već danas mogu da gledaju u Video klubu u posebnom katalogu "Vikend sa ćaletom".

Sredovečni beogradski kriminalac Kašika (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, pokušava da po ubrzanom kursu nadoknadi propušteno vreme sa sinom i u njega utisne sve ono što on smatra važnim za život, kroz sada već kultnu repliku: „U životu ili jašeš ili te drugi jašu“.

U „tužnoj komediji“ o odnosu oca i sina glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Boris Milivojević, a u jednoj od najemotivnijih scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski.

Kako da bindžujete celu seriju?

Ako ste SBB korisnik seriju možete da gledate preko EON, D3 ili Total TV platformi, aktiviranjem usluge za samo 690 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Serija je dostupna preko bilo kog interneta u Srbiji i za one koji nisu SBB korisnici, putem EON mobilne aplikacije, kao i preko EON aplikacije na jednom Smart TV uređaju. Sve što treba da uradite je da kreirate nalog na eon.tv, platite uslugu online karticom ili da pošaljete SMS Vikend na 3355. Aktiviranjem ove usluge, oni koji nisu SBB korisnici dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 30 dana.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Serija će se emitovati svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S, a pretpremijera nove epizode svakog petka biće postavljena u Nova S Play katalogu u SBB Video klubu i na portalu nova.rs.

Film i serija nastali su u produkciji „Brigade“, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS.

Za sve dodatne informacije pozovite 19900 ili posetite sajt sbb.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA