"Godzila protiv Konga" trejler otkriva epski okršaj dva monstrouzna titana

Radnja se nadovezuje na prethodna tri dela i bavi se misterijom Kongovog porekla, koje ukazuje na to da jedino on može da zaustavi Godzilu, koji ponovo uništava sve pred sobom

  • 0
Godzilla vs. Kong

Godzila protiv Konga / Printskrin: YouTube/Warner Bros. Pictures

Studio Warner Bros. je objavio trejler za "Godzila protiv Konga" (Godzilla vs. Kong), dugiščekivanu SF akciju, čija će bioskopska i HBO Max premijera biti održana u istom danu – 26. marta.

Kao što je opisano u sinopsisu, predstojeći film je koprodukcija studija Warner Bros. i Legendary Pictrues, koja prikazuje "čudovišta Godzilu i King Konga u okršaju svih vremena, dok čovečanstvo pokušava da ih se oslobodi i povrati svoju planetu" Međutim, postavlja se pitanje da li ovi titani imaju i snažne ljudske saradnike koji su spremni da odstupe i da se bore za njih?

Radnja se nadovezuje na prethodna tri dela i bavi se misterijom Kongovog porekla, koje ukazuje na to da jedino on može da zaustavi Godzilu, koji ponovo uništava sve pred sobom. Na kraju ostvarenja "Kong: Skull Island" iz 2017. vidimo Konga i ljude koji zajedno pokušavaju da poraze "Velikog" (The Big One). Pre nego što ljudi odu, oni se zariču da saznanje o Kongu čuvaju u tajnosti, ali kako lik Toma Hidlstona predviđa, svet će uskoro biti svestan njegovog postojanja.

Iako očito postoji opasnost koju Kong sa sobom nosi, lik Aleksandra Skarsgarda će morati da sarađuje s njim. Pored Skarsgarda, u filmu igraju i Kajl Čendler, Rebeka Hol, Mili Bobi Braun, Brajan Tajri Henri i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA