≫ 

Takmičari opet slavili u "Poteri": David i Dušan pobedili tragača i osvojili 540.000 dinara

Bilo je uzbudljivo u kvizu koji se emituje na RTS-u

  • 5
Potera

David Pantović i Dušan Nikolić u kvizu "Potera" Printskrin: RTS

U novom izdanju kviza "Potera", koje je emitovano u ponedeljak 25. januara, slavili su takmičari. Tačnije, David Pantović (21) i Dušan Nikolić (27), koji su pobedili tragača Milorada Milinkovića i osvojili svotu od 540.000 dinara.

Posebno se istakao David, koji je u prvoj igri osvojio 100.000 dinara, ali je u drugoj prihvatio veću svotu od 500.ooo dinara, trijumfovao i prošao u finale.

U završnici mu se priključio posle i Dušan Nikolić, a njih dvojica su na kraju imali cifru od 540.000 dinara koju su "branili" od tragača.

Milorad Milinković, na sreću takmičara, nije uspeo da ih stigne, tako da su ova dvojica učesnika "Potere" zaradili navedeni novac.

Potera

Takmičari su bili uspešni u "Poteri" Printskrin: RTS

Inače, David Pantović je student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, a hobi mu je  slaganje Rubikove kocke, što je pokazao i u samom kvizu. Dušan Nikolić je, s druge strane, diplomirani inženjer saobraćaja iz Obrenovca.

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alrksandar

    26. januar 2021 | 06:26

    Ljudi jer se i vama čini kako je ovo namesteno tacno se zna kada ce tragac da ih pusti da uzmu pare ili nece, neko odpzgo javi i to je to

  • Dejan

    26. januar 2021 | 05:42

    Providno namesteno....

  • Bravo

    26. januar 2021 | 01:44

    Ovi mladici daju nadu da nije sve izgubljeno kada su nove generacije u pitanju. Narocito ohrabruje sto zavidno opste obrazovanje pokazuju i studenti i svrseni akademci strucnih fakulteta, poput Elektrotehnickog. Iako je na njihovom fakultetu primarno sticanje strucnog znanja, oni su pravi akademski gradjani, a ne fahidioti. Jos jednom, sve cestitke ucesnicima za pokazano znanje i mnogo srece i uspeha u poslovnom i privatnom zivotu. Ovi mladici to zasluzuju. (V.P.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA