Trojica slavnih oskarovaca, Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto zajedno u filmu "Male stvari"

Trojica slavnih oskarovaca, Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto, zvezde su uzbudljivog i napetog psihološkog trilera MALE STVARI, koji u četvrtak, 28. januara stiže u naše bioskope

  • 0
Blitz film

Foto: Promo

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dekon (Vošington) poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad. Vodeći potragu, načelnik policijskog odseka u LA-u, Džim Bakster, impresioniran je Dekonovim instinktima policajaca, pa ga angažuje kao pomoć u istrazi. Ali, dok prate ubicu, Bakster otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle da ugroze mnogo više od njegovog slučaja. Džared Leto igra zastrašujuću osobu, za koju dvojica policajaca veruju da je ubica – iako nema dovoljno dokaza kako bi ga uhapsili na licu mesta.

Blitz film

Foto: Promo

Reditelj filma je Džon Li Henkok, koga dobro znamo po filmovima "Mrtav Ugao" koji je Sandri Bulok osigurao Oskara za najbolju žensku ulogu, “Spašavanje G. Benksa” – filmu o Volt Dizniju sa Tom Henksom u glavnoj ulozi, kao i priču o nastanku MekDonaldsa - "Osnivač". Sudeći po prvim reakcijama na film, ljubitelji kvalitetnih detektivskih trilera, istinski će uživati.

Film u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od četvrtka, 28. januara, a ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA