≫ 

Tajne Vere i Vuka: Da li ste čuli za sortu grožđa koja povezuje Slobodu i Vojina u novoj hit seriji?

Zaintrigirani misterijama njihove ljubavi iz prošlosti, koja je, a sve ukazuje na to, živa i danas, gledaoci jedva čekaju nove rasplete i saznanja o ljubavi koja se rodila u vinogradu

  • 18
Vojin Ćetković Vojin Ćetković kao Vuk u TV seriji "Tajne vinove loze" / Foto: Promo

Nova serija koja se od subote emituje na Prvom programu RTS-a, "Tajne vinove loze", na malim ekranima ponovo je spojila Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, donela nam uzbudljivu priču o nesrećnoj mladalačkoj ljubavi, a u središtu svega je i grožđe i to jedna njegova posebna sorta

Serija se emituje svakog radnog dana, a Sloboda igra samohranu majku dvojice dečaka, Veru Smiljanić, dok je Vojinu pripala uloga Vuka Tomovića.

Zaintrigirani misterijama njihove ljubavi iz prošlosti, koja je, a sve ukazuje na to, živa i danas, gledaoci jedva čekaju nove rasplete i saznanja o ljubavi koja se rodila u vinogradu.

Sloboda Mićalović, Tajne vinove loze Sloboda Mićalović kao Vera Smiljanić / Printskrin: YouTube/Darko Lemajic

Grožđe koje se inače često spaja sa ljubavlju, našlo se i u ovom televizijskom scenariju. Vera se bavi odgajanjem ovog voća, dok Vuk uspešno posluje poznatom vinarijom

Konkretno, Vera koja je žena sa istoka naše zemlje, iz Negotina, uzgajala je bagrinu od koje je napravila sjajno vino, a koje sada Vuk, vlasnik vinarije sa severa, želi da otkupi.

Kakva je to sorta bagrina? U pitanju je vrsta belog grođža iz Negotinske krajine. Spada u autohtone sorte ovih prostora. Ne daje veliki prinos i poznata je po izrazito slatkom ukusu, a zato daje vino veoma specifičnog ukusa, piše Blic Žena.

Taj ukus privukao je i Vuka, znalca za vino, a kako će Vera reagovati na njegovu poslovnu ponudu? Šta će se desiti sa nedovršenom ljubavlju koja i dalje prožima njihove živote? Pitanja je mnogo...

Video: Suluda vremena dokazala su da je priroda najbolji di-džej: Andrija Milošević na zrikavac partiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    26. januar 2021 | 10:59

    Serija je jako lepa. Nekako je bas bas.. Kome se ne svidja, ne mora da je gleda. Ne vidim gde je problem.

  • Мики

    26. januar 2021 | 10:57

    После дужег времена на РТС-у се емитује једна породична топла и универзална домаћа серија уз изванредну глумачку поделу,Багрина је једна стара аутохтона сорта белог грожђа!

  • Nes

    26. januar 2021 | 10:58

    Ti gledaj Zvezde granda ako ti se ne sviđa. Ili možda parove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA