≫ 

Nova moćna pretnja sa kojom se součava Kontinent: "Veštac" dobija film i novu seriju

Obožavaoce uskoro očekuju anime film "Veštac: Noćna mora vuka" i prikvel igrane serije "Veštac: Poreklo krvi"

  • 0
Veštac serija Henri Kavil kao Geralt od Rivije / Printskrin: Youtube/Netflix

Netflix je otkrio nove detalje o "Veštac: Noćna mora vuka" (The Witcher: Nightmare of the Wolf), anime spin-off filmu popularne igrane serije "Veštac" (The Witcher).

Da je projekat u planu rečeno je početkom 2020. godine, a nadgledaće ga producentkinja Loren Hisrič i scenarista Bo Demajo, koji su radili na seriji "Veštac".

Anime film predstavlja prikvel serije i pratiće Vesemira, mentora Geralta od Rivije (Henri Kavil) i osobe zaslužne za Geraltovu transformaciju u vešca.

Henri Kavil Printskrin: YouTube/Netflix

"Veštac: Noćna mora vuka" će trajati sat i dvadeset i jedan minut, a Netflix je obelodanio i kratki sinopsis, ističući da će film prikazati "novu moćnu pretnju sa kojom se součava Kontinent".

Budući da će druga sezona igrane serije "Veštac" prikazati Vesemira, ovo je šansa da gledaoci malo bolje upoznaju lika, ali kroz njegovu anime verziju. Vesemirova priča je od velikog značaja za folklor "Vešca".

Što se tiče prikvela igrane serije "Veštac", pod nazivom "Veštac: Poreklo krvi" (The Witcher: Blood Origin), nova informacija je da će u njoj igrati Džodi Tarner-Smit, britanski model, zvezda TV serija The Last Ship, Nightflyers, Jett i filma Queen & Slim.

Džodi Tarner-Smit, Jodie Turner-Smith Džodi Tarner-Smit / Foto: Profimedia

Radnja će biti smeštena 1.200 godina pre Geraltovih avantura, i prikazaće prvog vešca i događaje koji su doveli do sjedinjenja svetova ljudi, čudovišta i vilenjaka.

Producentkinja Loren Hisrič angažovana je i na ovom projektu, dok je kreativni konsultant Andžej Sapkovski, autor knjiga o vešcu.

Video: Miloš Biković kao Džejms Bond: Odelo, helikopter...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA