≫ 

Oni su En Eliot i kapetan Ventvort u filmu "Pod tuđim uticajem", adaptaciji romana Džejn Ostin

Između ostalog, Džoela Fraja pamtimo iz serije "Igra prestola", gde je igrao verenika Deneris Targerijan, a Saru Snuk iz filma "Stiv Džobs"

  • 1
Džoel Fraj, Joel Fry

Džoel Fraj / Foto: Shutterstock

Britanski glumac Džoel Fraj, koji je igrao u filmu "Juče" (Yesterday) Denija Bojla, priključio se Sari Snuk (Succession) u filmu "Pod tuđim uticajem" (Persuasion), adaptaciji poslednjeg romana Džejn Ostin. Mahalia Belo potpisuje režiju za filmski studio Searchlight.

"Pod tuđim uticajem", roman o drugoj šansi, kazuje priču En Eliot, koja, više godina nakon odbijanja prosidbe oficira Frederika Ventvorta, plovi vodama engleskog društva, kad se Ventvort vraća iz rata kao bogati i odlikovani kapetan. Dok En razmišlja o propuštenim prilikama, mora da se nosi i sa sopstvenom žalosti i nepokolebljivom, možda i neuzvraćenom ljubavlju.

Sara Snuk, Sarah Snook

Sara Snuk / Foto: Shutterstock

Džesika Svejl, rediteljka i scenaristkinja ratne drame Summerland, napisala je adaptaciju popularne knjige koja je prvi put objavljena 1818. godine.

Džoela Fraja pamtimo iz serije "Igra prestola", gde je igrao verenika Deneris Targerijan (Emilija Klark). Nakon filma "Juče" (2019), gledaćemo ga i kao lopova Džaspera u predstojećem igranom Diznijevom filmu "Kruela" (2021).

Australijska glumica Sara Snuk proslavila se rolama u filmovima Sleeping Beauty (2011), Predestination (2014), Steve Jobs (2015), The Dressmaker (2015) i Pieces of a Woman (2020).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    27. januar 2021 | 21:46

    Predestination sa Sarom Snuk I Itan Houkom savetujem onima koji nisu,da pogledaju što pre...Film je odličan,gluma je odlična,a priča je totalno prženje mozga I to u najboljem mogućem smislu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA