≫ 

Snima se nastavak franšize "Deca špijuni"

Prvi deo filma premijerno je prikazan 2001. godine, kada su Antonio Banderas i Karla Gudžino tumačili uloge penzionisanih špijuna, čija se svakodnevica svodi na odgajanje dvoje dece

  • 0
Spy Kids

"Deca špijuni" (2001) / Foto: Promo

Robert Rodrigez, autor franšize "Deca špijuni" (Spy Kids), odlučio je da snimi još jedan nastavak popularnog ostvarenja, prenosi Entertainment Weekly.

Režiser je izjavio kako će ujedno napisati scenario i režirati film, i kako će u fokusu ponovo biti četvoročlana, multikulturalna porodica.

 

Prvi deo filma premijerno je prikazan 2001. godine, kada su Antonio Banderas i Karla Gudžino tumačili uloge penzionisanih špijuna, čija se svakodnevica svodi na odgajanje dvoje dece.

 

Uskoro dobijaju poziv da se vrate na posao, a njihovi mališani, koje tumače Aleks Vega i Deril Sabata, otkrivaju šta su njihovi roditelji radili u prošlosti i priključuju se akciji.

Snimljeno je ukupno četiri filma: Spy Kids (2001), Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002), Spy Kids 3-D: Game Over (2003) i Spy Kids: All the Time in the World (2011).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA