"Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi": Producent o nastavku "Žikine dinastije"

- Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali verujem da bi i ona volela da ga realizujemo - rekao je Milan Todorović

  • 8
"Lude godine" / Foto: Zvezda film

Vest koja je rastužila mnoge ljude jeste da je u 57. godini života preminula Rialda Kadrić Šebek, legendarna Marija iz "Ludih godina."

Kao što je poznato, ona je ovog leta trebalo da snimi 11. nastavak filma iz serijala "Žikina dinastija", pod nazivom "Luda godina". Producent ovog ostvarenja Milan Todorović tužan je zbog Rialde, ali će se snimanje ovog filma nastaviti po planu.

- Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali verujem da bi i ona volela da ga realizujemo. "Luda godina" će svakako biti posvećena sećanju na Rialdu i nadam se da će opravdati očekivanja koja je ona imala. Mnogo mi je žao što neće biti s nama - rekao je Milan Todorović za "Kurir", i dodaje:

Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi. Kako će se to u priči rešiti ne znam, trenutno ne mogu da razmišljam o tome - ističe Todorović.

- Veoma me je potresla i rastužila vest o iznenadnoj smrti Rialde Šebek. Još uvek sam u neverici. Bila je izuzetno prijatna osoba i svaki razgovor s njom je odisao značajem čak i kad su to bile neke kratke razmene poruka - naveo je Milan, koji je imao samo lepe reči za Rialdu:

- Upoznali smo se kad sam joj ponudio da ponovo igra Mariju u nastavku "Ludih godina". Iako se povukla iz sveta glume pre skoro 30 godina, pristala je da se vrati jer joj se jako dopao projekat, na moju veliku radost. Zajedno smo kreirali lik Marije, odnosno kakva bi ona bila danas. Rialda je imala fenomenalne ideje za lik i moja najveća radost vezana za razvoj filma bila je u vezi s Marijom i Bobom i njihovim odnosom. Najpoznatiji par stare Jugoslavije je bio integralni deo povratka "Žikine dinastije". Ova vest me je uzdrmala pre svega zbog gubitka divne osobe, s kojom sam redovno bio u kontaktu. Nedostajaće i u životu i u budućem filmu - naveo je Milan Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. januar 2021 | 22:10

    Orginal je orginal a Zikina dinastija nemoze se zamisliti bez Gidre ,pa on je nosilac i glavna uloga celog projekta ,Marija je isto vrsna glumica i veliki talenat ,nek joj je lals zemlja🕯️🌹🌹

  • ...

    27. januar 2021 | 22:54

    Ma nema tu nista bez Zike, Milana, Marije... Samo ce biti blamiranja...

  • Obožavalc

    27. januar 2021 | 22:17

    Šteta bila je dobra Glumica. Verujem da bi fibea ulugu istu istom filmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA