≫ 

Kuća serijskog ubice iz "Kad jaganjci utihnu" se otvara za posetioce: Tu se desio i pravi zločin

Novi vlasnik kuće, sada specijalista za uređenje filmskih setova, planira da napravi i repliku klopke u kojoj je lik iz filma držao žrtve

  • 0
Kad jaganjci utihnu Foto: Printscreen/Youtube/ The Sisters Sold It

Kuća u kojoj je serijski ubica Bufalo Bil iz filma "Kad jaganjci utihnu" držao žrtve i gde je snimljen veliki broj scena, uskoro bi mogla da bude otvorena za posetioce.

Kuća sagrađena 1910. godine u Periopolisu, predgrađu Pitsburga, ima tri sprata i površine od 213 kvadratnih metara.

Interijer izgleda isto kao i u psihološkom trileru, koji je osvojio pet Oskara.

Pošto je četvorosobna kuća prodata pre pet godina za oko 195.000 dolara, Kris Rouan, produkcijski dizajner, kupio ju je za 290.000 dolara. On planira da poznato poprište strave pretvori u turističku destinaciju, koju će iznajmljivati poseocima, rekao je njegov portparol agenciji AFP, a prenosi Index.

Gosti će imati ture po kući, uključujući i podrum gde je Džejm Gamb - poznatiji kao Bufalo Bil - zatvarao žene koje je otimao, i gde su snimane scene iz filma "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. godine.

Novi vlasnik kuće, sada specijalista za uređenje filmskih setova, planira da napravi i repliku klopke u kojoj je lik iz filma držao žrtve.

Entoni Hopkins, koji je tumačio ulogu dr Hanibala Lektera u tom filmu, nedavno je kazao da je pre nego što je pročitao scenario, mislio da je "Kad jaganjci utihnu" priča za decu.

Video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA