Dan zaljubljenih biće još romantičniji uz filmske hitove na Cinestar TV 1 kanalu

Nedelju, 14. Februar provedite uz pažljivo odabranu filmsku selekciju

  • 2

Ove godine Dan zaljubljenih nećemo provesti u restoranu ili baru, već na najromantičnijem mestu na svetu – ispod ćebeta u toplini svog doma, uz CineStar TV Channels. Bilo da ovaj dan provodite sa partnerom, prijateljima ili solo, romantični ste ili još uvek sebi niste priznali da jeste, pripremili smo za vas vanvremenske romantične naslove kojima se uvek rado vraćamo! Nedelju, 14. Februar provedite uz pažljivo odabranu filmsku selekciju samo na CineStar TV 1 kanalu:

8:00 Gnomeo i Julija

Za dobro jutro - najveća ljubavna priča ikada ispričana… o vrtnim patuljcima. Radi se o zanimljivoj, duhovitoj i muzičkoj verziji ljubavne priče Romea i Julija u kojoj će uživati deca, ali i odrasli. Šekspirov bezvremenski klasik doživeo je svoj duhoviti preobražaj i smestio se u najzabavnije moguće okruženje – vrt prepun patuljaka. Glas, i karakter likovima daju Emily Blant, Džejms Mekvoj, Džejson Stejtam i Majkl Kejn, dok su producenti Dejvid Furniš i Elton Džon, koji potpisuje i muziku.

9:35 Samo prijatelji

Neki prijatelji zaista jesu samo prijatelji. Druge želimo po svaku cenu da vidimo gole. Rajan Rejnolds u ovoj genijalnoj romantičnoj komediji glumi čoveka koji će igrom sudbine doći do prilike ponovnog osvajanja školske ljubavi i ispravljanja nepravde koja mu je nanesena.

11.25 Mrzim Dan zaljubljenih

Ako ne mrzite filmove o Danu zaljubljenih,  za vas je idealna romantična komedija o ženi koja beži od ljubavi, ali na kraju je sustigne muškarac njenog života. On je zgodan i zabavan i pre nego što oboje toga postanu svesni, zaljubljuju se jedno u drugo. Hoće li ta nova veza da promeni njenu filozofiju ljubavi?

13:10 Tako to ide

“Tako to ide” uzbudljiva je komedija Roba Rejnera, koji je velikim klasikom “Kad je Hari sreo Sali” dokazao da zna da snimi komedije i da uspešno  spaja humor sa romantikom. Protagonisti su brilijantni  Majkl Daglas u ulozi samoživog prodavača nekretnina i nezaboravna Dajana Kiton u ulozi njegove komšinice, neuspešne pevačice koja svaki nastup upropasti pričanjem o svom  pokojnom suprugu

15: 00 Udar ljubavi

Bivši supružnici – vlasnik kompanije pred penzijom (Pirs Brosnan) i advokatica (dvostruka oskarovka Emma Tompson), rastavljeni zbog njegovog neverstva - ujediniće se nakon što on iznenada saznaje za prevaru i da su akcije njegove kompanije postale bezvredne. Njihov plan? Premostiti razlike i ukrasti veoma vredan dijamant koji će ih spasiti bankrota. Egzotične “bondovske“ lokacije, razne intrige, sulude potere i romantika starog kova tokom koje se ponovno rasplamsavaju njihova osećanja, zadovoljiće i one najizbirljivije.

16:50 Ljubavni džekpot

Ona je još u igri. On tek ulazi u igru. Uz Džastina Bartu, dobitnica Oskara® Ketrin Zeta Džons glumi prekrasnu samohranu majku koja se na svačije iznenađenje, pa tako i svoje, zaljubljuje u svog mnogo mlađeg komšiju od dvadesetak godina.

18:45 Sobarica i senator

Ova ljubavna priča je bazirana na događajima iz stvarnih života javnih osoba iz visokog društva Menhetna. Neodoljiva Dženifer Lopez je u ulozi spremačice luksuznog hotela koja igrom sudbine upoznaje zgodnog i bogatog nasljdnika (Ralf Fajns), koji je uveren da je ona pripadnica visokog društva i jedna od gošća hotela.

20:45 Bezvremenska Adaline

Prelepa Blejk Lajvli je zauvek mlada u ulozi Adelin Bovman, rođene 1908., koja nakon automobilske nesreće prestaje da stari, pa u telu 27-godišnjakinje živi gotovo ceo 20. vek. Zanimljivo je da njen put kroz vreme prate i modne kuće Dior i Guči koje su dizajnirale kostime za film, dodatno naglasivši prefinjenost i eleganciju ove sjajne glumice uz koju, u glavnim ulogama gledamo i zvezde Harisona Forda i Majkla Huismana.

22:50 Najbolje od mene

Nova ekranizacija romana Nikolasa Sparksa, autora Beležnice i drugih dela koja su prodata širom sveta u više od 80 miliona primeraka napokon možete pogledati na svom omiljenom CineStar TV 1 kanalu!

Ponudu i dostupnost CineStar TV Premiere 1 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitovanja na https://cinestartvchannels.rs

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih sedam žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV 2 HD, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HDCineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u zemljama regiona.

Gledaocima je samim tim omogućeno 24/7 filmova i serija na dan, a budući da je svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom trenu na jednom od kanala možete da odabereti film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen odabir sadržaja koji želite da pogledate, tu je pretplata na video-on-demand usluge  CineStar Premiere Plus. Ukoliko još uvek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera, jer u 2021. godini pripremili su mnoštvo uzbudljivih iznenađenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    8. februar 2021 | 17:48

    Molim da se ne reklamiraju tudji praznici,taj dan je Sv.Trifun

  • Oki

    8. februar 2021 | 17:09

    Preteraste ljudi sobarica i senator ne silazi sa kanala od toliko romanticnih opet sobarica dan za danom sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA