≫ 

Tintor konačno otkrio da li će biti serije o Mileni Radulović i Miki Aleksiću

Podsetimo, vesti o seriji ili filmu mediji su prenosili proteklih mesec dana

  • 16
Milena Radulovic, Miroslav Mika Aleksic

Milena Radulović, Miroslav Mika Aleksić / Foto: ATA images, Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Glumica Milena Radulović (25), koja je podnela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) za silovanje i seksualno uznemiravanje, neće o svom bolnom iskustvu snimiti seriju.

Podsetimo, mediji su proteklih mesec dana uveliko pisali o predstojećem TV formatu. Navodili su kako će se serija najverovatnije zvati „Učitelj“, kako iza scenarija stoji upravo Milena, te kako je tekst predala Draganu Bjelogrliću, ne rekavši mu da je reč o njenoj životnoj traumi. No, Jugoslav Tintor, advokat Milene i Ive Ilinčić, negirao je te glasine.

Milena Radulović, Više javno tužilaštvo

Tintor, Radulović / Foto: ATA images

Gostujući na TV Prva, on je rekao da to nije istina, ni kad je reč o filmu, ni o seriji.

- Apsolutno nije istina. Niti se snima film, niti postoji scenario, niti bilo šta slično. Potpuno bi bilo nenormalno da se postupak vodi, da se okrivljenom Aleksiću sudi za veliki broj krivičnih dela, a da paralelno sa tim ide snimanje nekog filma ili serije koja sve to ekranizuje.

- To je bio jedan spin koji je pušten u javnost da bi se devalvirao ovaj postupak, da bi se relativizovao i sveo kao da je napravljen u funkciji inspiracije za neki novi film ili seriju. U ime svojih klijenata mogu da kažem da to nije istina.

Kako je nastavio, udar medijskog pritiska na Milenu Radulović i Ivu Ilinčić je veliki.

- Mislim da će sledeći medijski pritisak, do kog mora doći kada suđenje ponovo krene, biti za njih lakši, jer pik je ipak prošao. Važno je i dalje pratiti ovaj postupak, ne dozvoliti da se stavi pod tepih. Jedan od načina da se stvari isteraju na čistac jeste i interesovanje javnosti.

Video: Nemojte vi suditi pre suđenja: Burna reakcija advokata Mike Aleksića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. februar 2021 | 09:48

    Serija o nečemu što još uvek nije dokazano.Surovo.

  • Šio mi ga Đura

    17. februar 2021 | 09:51

    Kada su videli kako je ta namera o snimanju serije naišla na negativne komentare oni pokušavaju da ubede javnost da to nije tačno. Videćemo kako će u to da ubede advokate odbrane i sudiju.

  • Petar

    17. februar 2021 | 10:15

    A glavni akteri serije njih dvoje u originalu.. ..snime sapunicu od 50 nastavaka .i uzmu pare... Mislim da je ovo sve isplanirano unapred..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA