Objavljen prvi tizer za nastavak filma "Južni vetar": Neviđene akcione scene omiljenih likova

Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, a produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji

  • 5

Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa nagledanijeg domaćeg filma "Južni vetar" odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podeli prvi tizer za nastavak filma "Južni vetar-ubrzanje".

Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji.

U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već proverena glumačka postavka - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok soundtrack kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprineti dinamici filma.

Video: Droga, kriminal, smrt i krv: Južni vetar je završen, a o ovim scenama će se još dugo pričati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. februar 2021 | 13:45

    Miloše, ne snimaj, toliko nasilja i kriminala da nam deca gledaju.

  • Bojan

    20. februar 2021 | 14:14

    Najgori film i serija. Toliko prostakluka, psovki, golotinja, ubistva...

  • Mile

    20. februar 2021 | 16:00

    A sta da snima?Kad nam je u drzavi sve ovako kao u filmu,mada cak i gore.Da snima kako ptice crvkucu,kako potok zubori.Sve je to lepo ali koga to zanima,nazalost nikog.Moze se snimiti bilo sta,ali je sve do onoga ko gleda.Ne znaci da moras to sto gledas ti primjeniti u stvarnom zivotu.Sve je do pojedinca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA