Nebojša Milovanović, zvezda serije "Tajna vinove loze": "Ne mogu da odam kraj..."

- Neću ništa da otkrivam, nisam ni svojoj deci nisam otkrio... - rekao je glumac

  • 6
Tajna vinove loze Nebojša Milovanović Tajna vinove loze Nebojša Milovanović Printskrin: RTS

Dugo jedna serija nije privukla toliki broj gledalaca, kao "Tajne vinove loze". Gledaju je čitave porodice zajedno, kao nekada. Glumac Nebojša Milovanović, koji se našao u ulozi Zorana Tomovića, ispričao je da gleda seriju sa svoje četvoro dece. Njegov lik prolazi kroz različita stanja, od agonije, muke, krivice.

Odlazi u manastir da bi pronašao odgovore na pitanja od pre 20 godina. Odgovore s nestrpljenjem čekaju i gledaoci, Milovanović ne želi da otkriva, ali nagoveštava da se rešenje  krije u liku koji on tumači - Zoranu.

- Neću ništa da otkrivam, nisam ni svojoj deci nisam otkrio... Različite su reakcije. Ljudi u seriji imaju svoje kandidate. Oni koji me poznaju mi kažu da su se kladili, i traže da im odam kraj serije. Ali mogu samo da se klade, ne mogu da odam kraj, jer je to naš dogovor sa produkcijom -rekao je glumac Nebojša Milovanović.

Zanimljivo je da se serija još nije završila, a već se priča o snimanju nove sezone.

- Mislim da ima prostora i da će biti nastavka serije. Nastavak se piše, ali ne znam kada će doći do realizacije i emitovanja. Ova serija je sama za sebe izborila nastavak, i čini mi se da oko toga nema dileme - istakao je Milovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    24. februar 2021 | 17:47

    Monah je Teodorin ubica🤫🤫🤫

  • Nes

    24. februar 2021 | 17:35

    Ako kraj nije pozitivan, više ne gledam, mislim drugu sezonu. Još i filmovi, serije i dr. treba i na ekranu da me nervira, malo nam je muka u stvarnom životu.

  • Ana

    24. februar 2021 | 17:43

    Serija vrh ali "gradski" govor se mnogo potkrada kad je u pitanju snimanje na području Rajca tj Negotina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA