≫ 

Novi film po priči autora "Igre prestola": Srpska glumica igra glavnu ulogu

U divljini Izgubljenih zemalja, Alis i njen vodič Bojs moraju da nadmudre i nadjačaju ljude i demone koji im stoje na putu

  • 0
George R. R. Martin, Džordž R. Martin, vetrovi zime, winds of winter Foto: Promo, AP/Tanjug

Reditelj Pol V.S. Anderson, njegova supruga, glumica srpskog porekla Mila Jovoviči Dejv Botista radiće zajedno na avanturi "U izgubljenim zemljama" (In the Lost Lands), baziranoj na kratkoj priči Džordža R.R. Martina, autora "Igre prestola".

Radnja prati kraljicu koja očajnički želi da sačuva svoj dar da menja forme. Zato se odlučuje na opasan poduhvat - unajmiće čarobnicu Sivu Alis (Jovovič), moćnu ženu koja svuda oko sebe seje strah.

U divljini Izgubljenih zemalja Alis i njen vodič Bojs (Botista) moraju da nadmudre i nadjačaju ljude i demone koji im stoje na putu. Kako kažu tvorci, ovo će biti bajka koja ispituje prirodu dobra i zla, duga i ispunjenja, ljubavi i gubitka.

Anderon će biti i scenarista ovog filma, dok producentski tim uz njega, Jovovič i Botistu čine i Džeremi Bolt i Džonatan Mejsner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA